Teško kajanje Švarcenegera: Slavni glumac otkrio najveću životnu pogrešku

Autor: Avaz.ba
10.11.2017 07:21
A
A
A

Šest godina nakon razvoda od dugogodišnje supruge Marije Šrajver (Maria Shriver), koju je prevario s kućnom pomoćnicom s kojom ima sina, američki glumac Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) otvoreno priznaje da su mu vanbračne avanture bile najveća pogreška u životu.  

Već nekoliko puta javno je uputio izvinjenje svojoj bivšoj supruzi Mariji, s kojom je tokom 25-godišnjeg braka dobio četvero djece, ali glumac se još uvijek jako kaje zbog načina na koji ju je povrijedio. "Ne trebam puno razmišljati kako bih shvatio da je to bila velika pogreška', rekao je glumac.

Naime, kako se 2011. doznalo da je glumac godinama varao suprugu s kućnom pomoćnicom Mildred Baenom u njihovom zajedničkom domu, a iz te veze ima i vanbračnog sina Džozefa (Josepha).

Arnold je ubrzo i javno priznao kako je svjestan onoga što je napravio.

"Razumijem i zaslužujem osjećaj bijesa i razočaranja među mojim prijateljima i porodici", rekao je tada, a i tokom svih ovih šest godina često je naglašavao kako žali zbog svojih postupaka, piše Daily Mail. Danas 70-godišnjak uživa u sretnoj vezi s 28 godina mlađom djevojkom Heather Milligan. Par se upoznao 2013. godine.