(Foto: N. N.)

(Foto: N. N.)

Kevin Spejsi izbačen iz gotovog filma

Autor: Avaz.ba
09.11.2017 21:14
A
A
A

Nakon optužbi o seksualnom uznemiravanju, američki glumac Kevin Spejsi (Spacey) bit će izbrisan iz filma Ridlija Skota (Ridley Scott) "All the Money in the World".

Premijera je najavljena za 22. decembar, ali scene sa Kristoferom Plamerom (Christopher Plummer), koji će zamijeniti Spejsija, tek treba da budu snimljene.

Uprkos tome što je snimanje filma odavno završeno, a od premijere nas dijeli nešto više od mjesec dana, ulogu naftnog tajkuna Žan Pola Getija odigrat će Kristofer Plamer, javlja BBC.

Prema navodima časopisa Varajeti, Kevin Spejsi na setu je bio dvije sedmice, a u mnogim scenama je jedini glumac. Zato producenti tvrde da neće biti pomijeranja planiranog datuma premijere.

Film Ridlija Skota prati dešavanja 1973. godine kada je unuk Žan Pola Getija otet.

U filmu igraju i Mark Valberg (Marc Walberg) i Mišel Vilijams (Michelle Williams) koji bi trebalo da učestvuju u dodatnom snimanju.


Američka kompanija Netfliks saopštila je da će njena serija Kuća od karata, u kojoj igra Spejsi, biti završena poslije šeste sezone, a zatim je odlučila da potpuno prekine saradnju sa njim.