Voditeljica Zadruge progovorila o rijaliti aferama i hapšenju Zorana Marjanovića

Autor: Avaz.ba
11.10.2017 21:24
A
A
A

Dušica Jakovljević oduševila je gledaoce "Zadruge" svojim britkim jezikom i načinom na koji izlazi na kraj sa učesnicima rijalitija. 

Šarmantna voditeljica u intervjuu otkriva šta misli o pojedinim zadrugarima, ali i zbog čega ona ne bi mogla da im se pridruži unutra.

Da li ti je teško da izađeš na kraj sa zadrugarima, Anđela umije da bude vrlo prgava i nepristojna?

- Ma koliko djelovalo da sam iznervirana ili da su me izveli iz takta, nikada me niste vidjeli kakva sam kada sam zaista nervozna i ljuta, a to moje obraćanje malo grubljim tonom ili ustajanje sa stolice je samo biranje pravog trenutka da gledaocima bude zanimljivo, a i da zadrugarima stvorim određen pritisak i ipak stavim do znanja da ja nisam tamo sa njima, već da sam voditelj.

Ko ima najveću taktiku po tvom mišljenju?

- Još uvijek ne znam ko ima taktiku, ali da se razumijemo, taktika može unaprijed da se smisli, ali ne može da traje, s obzirom se ne poznaju svi međusobno i ne znaju kakvi su ostali igrači. Mislim da sve taktike padaju u vodu!

Ko ti je najdosadniji?

- Znaš kako, ja njih ne gledam kao običan gledalac i ne mogu da ih posmatram iz te perspektive.


Da li je higijena u kući zaista tako loša kao što neki kažu?

- Svako bi trebalo da vodi računa o sebi samom, ali ako uzmete kao primjer jednu veliku firmu u kojoj radi veliki broj ljudi, a imaju jedan toalet, onda je isto kao i u Zadruzi i onda možete da zamislite o čemu govorim. Veliki je prostor i ne rade baš svi podjednako… Trebalo bi da povedu više računa o higijeni, ali shvatit će za nekoliko mjeseci i ući u štos i ritam kako to da održavaju!

Anabela ti je rekla da tvoje nije da sudiš, već da postavljaš pitanja. Da li ti je prošlo kroz glavu da treba da joj uzvratiš istom mjerom, ali ipak nisi to uradila?

- Ne bih se svađala i raspravljala sa Anabelom ni u privatnom životu, a kamoli pred kamerama. Ja sam se trudila da izgradim imidž stabilnog voditelja koji zna šta radi i ne dozvoljava da ga bilo šta izbaci iz takta. Da je nešto mnogo gore rečeno sa njene strane, ne bih odreagovala, od mene se očekuje da budem šmeker. Ljudi nekada ostrašćeno posmatraju rijaliti i mjere svaku moju riječ, a pored toga imaju te svoje dežurne huškače posebno kada je riječ o poznatim osobama čiji su dragi u rijalitiju.

Da li si nakon emisije pričala sa njom i šta ti je rekla?

- Nismo poslije emisije razgovarale, kada su se ugasile kamere svaka je otišla svojim putem. Razlikujem privatno od poslovnog, a ona mi je privatno draga, isto kao i Luna.

Misliš li da Luna ipak može da rasturi Slobin brak sa Kristinom?

- Niko ne može da rasturi nečiji brak ako neko od bračnih partnera to ne želi. Tako da, vidjet ćemo šta će se tu dešavati, simpatije postoje, on voli i svoju ženu, ne znam, pametna nisam kada su oni u pitanju!

Svi kritikuju ponašanje Lepog Miće, šta ti misliš o tome?

- Oni kritikuju njegovo ponašanje, ali isto tako gledaoci i drže tog Lepog Miću. Znaš kako, svi smo mi pomalo Lepi Mića kada nam neko stane na žulj.


Imala si priliku da pričaš sa Zoranom Marjanovićem. Da li te je šokirala vijest o hapšenju i kakav je utisak ostavio na tebe?

- Pa, nije me šokirala vijest o njegovom hapšenju! Šokiralo me je to što sam dan prije hapšenja sjedila sa tim čovjekom i razgovarala. Mene mogu djeca jako da potresu i ono što se meni negdje stalno vraća i vrti po glavi je mala djevojčica, njen izraz lica… Mnogo mi je žao djeteta.

Kako si se osjećala u trenutku kada si zadrugarima rekla da policija sumnja da je Zoran ubio Jelenu?

- Vodila sam računa da mi svaka riječ bude odmjerena, da ne bude ostrašćena, da se ja u to zapravo ne miješam.

Da li bi za dobar honorar i ti ušla u "Zadrugu"?

- Ja bih ušla, često me to pitaju. Ali ne mogu da budem tamo dugo. Imam djecu školarce kojima je potreban svakodnevni kontakt sa mnom. Ne smijem da propustim ovaj period njihovog odrastanja i zbog toga ja ne mogu kao učesnik u rijaliti. To je jedini razlog!