(Foto: Screenshot)

(Foto: Screenshot)

Giga Moravac smislio nastavak za "Bolji život": On se vraća u rodni kraj da peče rakiju

Autor: Avaz.ba
11.10.2017 15:11
A
A
A

Glava porodice Popadić iz serije "Bolji život", čuveni Giga Moravac, otkrio je šta bi bilo s Emilijom i njihovom djecom nakon tri decenije. On je već smislio nastavak serije, koji neko samo treba da ekranizira.

- Ljude strašno interesira zašto nije nastavljen "Bolji život", a moglo bi jer smo svi Popadići živi i zdravi. Često maštam i zamišljam šta bih ja pisao da sam Siniša Pavić, šta bi ko od njih danas radio, da li bi Giga propao, unuk na koju bi stranu otišao: očevu, stičevu ili maminu. Zamišljam i neke zaplete - rekao je glumac Marko Nikolić, gostujući u emisiji "TV lica - kao sav normalan svet".

- Prošlo je 30 godina, a jedino se Violeta nije promijenila. Gledaoci se jedino pitanju ko je otac, a ko sin između Borisa Komnenića i mene. Često ga zbog toga zafrkavam - dodaje.

Nikolić je smislio i dobar zaplet za prvu novu epizodu.

- Giga bi pokušavao da se otrgne od svega i da se vrati u svoj rodni kraj da radi baštu i peče rakiju. On je ucijenjen da tamo vodi unuka kog najviše voli. Popadići bi se svi izdržavali od nas penzionera. Emilija bi imala malu penziju jer je radila u prosvjeti. Trošila bi je da kupuje perzijske tepihe - šali se.

Giga kaže da bi se njihov najstariji sin Saša najteže snašao danas.

- Violeta bi se vratila iz Afrike, a Boba bi postao producent ili filmski redatelj. Saša je ostao tuta-muta. Imao bi opet neke romantične kancelarijske veze u državnoj službi i krivili bi ga za neku djecu - otkriva glava porodice Popadić.

Marko nije mogao da se odluči da li mu je draža uloga Karađorđa i Gige, ali kaže da nijedna serija neće doživeti takvu popularnost kao "Bolji život".

- Svi su otišli sa svadbe da gledaju "Bolji život". Cijelo selo je izašlo - rekao je Nikolić.