Neodoljivi Emre Kivilcim iz serije "Elif" ne izlazi iz teretane

Autor: Sponzorirani tekst
11.10.2017 13:06
A
A
A

Svi ljubitelji najdugovječnije serije u BiH "Elif" znaju ko je Emre Kıvılcım. Mladi turski glumac za kratko vreme osvojio je srca publike u našoj zemlji, ulogom koja otapa srca.  

Jedan je od najzgodnijih glumaca novije plejade u Turskoj, a shvatio je te komplimente i ozbiljno pa sate provodi u teretani.

Svojom ljepotom i karizmom osvojio je srca žena koje svakodnevno prate najgledaniju seriju u BiH. Iako je zauzet i u vezi s kolegicom iz serije Gülçin Tunçok, iapk ne odustaje od teških preznojavanja u teretani.

Tako ne preza ni da te fotografije podijeli sa pratiteljima na društvenim mrežama. Iako još uvijek stidljivo, njegove fotografije stižu i na sve portale u Turskoj i našoj regiji.

Njegova visina od 187 centimetara zamjetna ja za prosjek u Turskoj, te je to još jedna činjenica zbog koje se žene lijepe za njega. Emre je rođen 2. rujna 1990. godine u Malatiji, a po profesiji je kemijski inžinjer. Ima brata blizanca i mlađu sestru, koji nisu u glumačkom biznisu. Do sada nije previše glumio na TV-u, jer je prije Elif stigao samo okušati se u kazalištu i nekim manjim ulogama.

Serija o djevojčici čudne sudbine vinula ga je u zvijezde, a preostalo je da snimi još jednu sezonu. Tako ćemo Emrea gledati i u 2018. godini na OBN -u, jer uskoro stižu i nnajnovije epizode koje se upravu snimaju u Turskoj.