Stigao novi trailer za Beyond Skyline, nastavak filma Skyline iz 2010 godine

Autor: Avaz.ba
10.10.2017 18:07
A
A
A

Stigao novi trailer za Beyond Skyline, nastavak vrlo dobrog, nisko budžetnog, znanstveno fantastičnog filma, Skyline iz 2010 godine. 

Tačnije nije baš nastavak nego će se odvijati u isto vrijeme kada i film iz 2010 godine. 

Skyline je bio sasvim solidan SF film, s vrlo dobrim efektima i dobrom SF pričom za jedan ipak manje poznati, niže budžetni film.

Malo je reći da je pokupio užasne ocjene od kritike, pa čak i gledatelja na IMDb-u, Rottenu i Metascoru i baš zato sam ugodno iznenađen da će biti neki oblik njegovog nastavka.

Navodno je film snimljen već 2015 godine i trebao je izaći u 2016, ali ipak je nekako sve to odgođeno za 2017-tu.

Redatelj je Liam O’Donnell koji je radio kao producent vizualnih efekata na filmovima Aliens vs. Predator: Requiem i Iron Man 2, te kao scenarist originalnog Skyline zajedno s Joshua Cordes (300, Avatar, The Avengers) koji će mu se kao scenarist pridružiti i u ovom filmu.

U filmu žestokog detektiva glumi Frank Grillo (Captain America: The Winter Soldier, The Purge: Anarchy), Jonny Weston (Project Almanac), Iko Uwais (The Raid), Callan Mulvey, Antonio Fargas, Pamelyn Chee, Yayan Ruhian (The Raid), Jacob Vargas, Valentine Payen, Betty Gabriel, Jack Chausse i Kevin O’Donnell su ostali glumci.

Film će premijerno biti prikazan na Horror Channel FrightFest, 28. oktobra 2017, onda u UK dolazi 15. decembra 2017, te na DVD & Blu-Ray 08. januar 2018 godine.

Više o:

Beyond Skyline