Zvijezde serije “Seks i grad” ponovo na okupu

Autor: Avaz.ba
13.09.2017 22:51
A
A
A

Popularnost serije “Seks i grad” ni godinama nakon što je završena ne prestaje. Snimljena su dva filma, pa i pored loših kritika, očarali su obožavatelje popularne četvorke Keri Bredšo, Samanta Džouns, Miranda Hobs i Šarlot Jork. Upravo su ove četiri mega popularne dame konstantno pod pritiskom publike “hoće li biti trećeg dijela”.

Iako je bilo priča da je u ekipi bilo nesuglasica, glumice Sara Džesika Parker (Keri), Kim Katral (Samanta), Sintija Nikson (Miranda) i Kristen Dejvis (Šarlot), te su navode odbacivale.

Dio populare četvorke, Sintija i Kristen, dokazale su da postoji prijateljstvo i van seta, pa je Kristen na svom Fejsbuk nalogu objavila sliku sa koleginicom i drugaricom uz rečenicu “Nađite prijatelja koji će vas jako zasmijavati”.


Kristen je aktivna na Facebooku, ali na njenom nalogu se ne mogu vidjeti slike sa setova ili reklamnih kampanja. Glumica je odlučila da karijeru stavi u drugi plan, i posveti se humanitarnom radu. Najaktivnija je kada je upitanju zaštita životinja.

S druge strane, o Sintiji posljednjih nedjelja mediji pišu kako će se upustiti u izbornu trku za mjesto guvernera Njujorka.