Počinje Liga prvaka na OBN-u: Večeras Real Madrid - Apoel Nicosia

Autor: Avaz.ba
13.09.2017 16:42
A
A
A

Najelitnije nogometno natjecanje u nogometu vraća se na TV ekrane. OBN televizija će kao i do sada najbolje utakmice prenositi srijedom. Večeras od 20:25 sati pratimo aktulenog prvaka Real iz Madrida u srazu s prvakom Cipra, Apoelom.

Prvak Europe započinje pokušaj obrane titule na domaćem terenu u Madridu. Na Santiago Bernabeu ugostit će prvaka Cipra, koji vrlo često ispada u prednatjecanjima i pokušat će ove godine dokazati kako im je mjesto ipak među šampionima. Tijekom ljeta nisu bitnije mijenjali ekipu, tako da su uigrani i stabilni. Jedino je iznenadio otkaz Mariu Beenu usred kvalifikacija. 

Grk Giorgos Donis nije toliko iskusan, ali ciprani vjeruju u njega. Real ih je u dosadašnjim susretima većinom deklasirao, a obzirom na tim koji sada imaju, mnogi misle kako će se scenarij ponoviti. Iako je tim iz Madrida favorit na papiru, njihov loš početak sezone u Primeri Apoelova je nada da su upali u malu krizu. 

Hoće li to iskoristiti prvak Cipra vidjet ćemo večeras? Utakmica obećava ipak da će biti dosta golova i lijepih poteza, zbog čega smo i odabrali upravo ovaj meč za početak sezone Lige prvaka na OBN-u.

Iz studija će gledatelje pozdraviti Adrijana Kurtišaj, a utakmicu kao i do sada komentiraju Sabahudin Saša Vugdalić i Adis Hadžić.


Iz studija će gledatelje pozdraviti Adrijana Kurtišaj

Iz studija će gledatelje pozdraviti Adrijana Kurtišaj

Više o:

Liga prvaka OBN