viber share whatsapp twitter facebook

Vijesti >

Globus >

Sport >

Showbiz >

Lifestyle >

Zabava >

Alfa TV >

Obi-Wan Kenobi izgleda dobija standalone Star Wars film

Autor: Avaz.ba
2017-08-25 20:51:00

Ako je verovati posljednjim glasinama koje su brzo počele da se šire internetom, postoji šansa da ćemo gledati standalone Star Wars film koji će za glavnog lika imati Obi-Wan Kenobija.

Kako je prenio The Hollywood Reporter, Obi-Wan film trenutno nema napisan scenario pa čak ni glavnog glumca koji će biti povezan sa ovim projektom, ali se zato spominje da je režiser Stephen Daldry trenutno u fazi pregovora da preuzme kormilo čitavog projekta. Kako navodi gore pomenuti sajt, pregovori su još uvijek u vrlo ranoj fazi.

Osim toga, spominje se da Lucasfilm aktivno razmatra i mogućnost za standalone Yoda i Boba Fett filmove.

Prošle godine, glumac Ewan McGregor koji je tumačio Obi-Wan Kenobija prequel trilogiji Star Wars filmova, izrazio je interesovanje za standalone Obi-Wan ostvarenje. McGregora smo inače imali priliku da vidimo i u kratkom glasovnom pojavljivanju u Star Wars: The Force Awakens, a od tada se spominje da je glumac spreman da se vrati super-popularnoj sci-fi franšizi, ako se za to ukaže prilika.

Disney trenutno u produkciji ima Han Solo standalone film koji se sprema za izlazak u 2018. godini. Prije toga ćemo gledati Star Wars: The Last Jedi, koji izlazi 15. decembra ove godine.


Više o:

Ewan McGregor Star Wars