Osiguranje je izbacilo sa splava: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala

Autor: Avaz.ba
13.08.2017 13:03
A
A
A

Voditeljica Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gdje je osiguranje nasrnulo na nju i gdje su joj nanijete tjelesne povrede. Naime, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je osiguranje moralo da je izbaci sa splava.

Voditeljica je izašla u provod kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, uslijedila je brutalna reakcija članova osiguranja koji su je odvukli iz lože.

Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne priliči majci dvoje djece, a Ana se sve do sada nije oglašavala na tu temu. Voditeljica je riješila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke. 


Podsetimo, Ana Mihajlovski se 2015. godine našla u jeku skandala kada je bila privedena jer je vrijeđala policajce i radnike "Parking servisa" u momentu kada je "pauk" podigao njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mjestu.

Policija je voditeljicu privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću".


Više o:

Ana Mihajlovski